Massage

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een zachte energetische oliemassage op de huid.

Ik maak gebruik van natuurlijke oliën met toevoeging van één of meerdere etherische oliën, deze zijn samengesteld basis van situatie en persoonlijkheid (lichaamstype), zijn of haar specifieke klachten  en eventuele pijn.

De ayurvedische massage combineert massage technieken met drukpunten uit de ayurveda en brengt het hele lichaam in balans.
Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem .

Lees meer…..

Ayurvedische yoga massage

De Ayurvedische yoga massage bestaat uit het masseren van de verschillende spiergroepen in combinatie met het stretchen ,oftewel het oprekken van de spieren. Het masseren is bedoeld om de spieren te ontspannen en als het ware voor te bereiden voor het stretchen.

Lees meer…..

Intuïtieve massage; ontspannend of activerend

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, je gevoel.. dingen die op dat moment belangrijk zijn. Ik werk hierbij intensief op eventuele (fysieke en emotionele) blokkades. Hierbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie en gebruik ik technieken uit mijn opleiding. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek. De activerende massage is vooral gericht op de spieren en bevordert de bloedsomloop en versoepelt de spieren en gewrichten, waardoor pijn en spanning vermindert.

Lees meer…..

Fibromyalgie massage.

Fibromyalgie massage is een oliemassage die de spanning en pijn in de pijnlijke spieren, spier-en gewrichtsaanhechtingen en pezen doet afnemen en brengt zo het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen.


Lomi Lomi massage.

Lomi Lomi massage is een ontspannende oliemassage. Hierbij wordt het lichaam gemasseerd met het zachte deel van de onderarmen en de handen in één lange, vloeiende bewegingen over het lichaam.